Национален пост и молитва

Национален пост и молитва

До всички Пастори, Служители, Братя, Сестри и приятели, който се намират в чужбина ( Германия, Англия, Холандия, Белгия, Чехия, Испания, Италия, Австрия, Гърция, Северна Ирландия, Словакия, Швеция, Швейцария и др.), както и в България на Евангелието на Господ Исус Христос:

На 16- ти ноември 2018 година в Българският парламент на второ четене в пленарна зала ще бъде внесен Закон за вероизповеданията.

Ако гореспоменатият закон се приеме, на нас християните ще бъдат нарушени гражданските права и религиозни свободи в Република България, а и в чужбина. Тази промяна в Закона на вероизповеданията ще доведе до затварянето на повече от 95 процента от Протестантско Евангелски Църкви и забрана да се проповядва Божието слово от Пастори и Служители, който нямат Богословско образование в Българско акредитирано учебно заведение !!!

Във връзка с гореизложеното в Името на Нашият Господ и Спасител Исус Христос и с цел да запазим "Свободата на Благовестието" в държавите, който сме, а и в България. Нека ясно да кажем СТОП - STOP, да сме максимално активни и да се противопоставим срещу такава робска промяна на Закона за вероизповеданията в Република България.

"На 10.Ноември.2018 година (събота) от 08,00 часа до 16,00 часа, приканвам да преминем християните в чужбина и България към Национален Пост и Молитва, с цел всичко да бъде и да става според Божията воля !!!" Амин.

ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ, ДА СМЕ АКТИВНИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА ИСУС ХРИСТОС И ДА НЕ ВЪРВИМ В ЗАБЛУДА !!!
Бъдете благословени !!!

Моля ви братя и сестри СПОДЕЛЯЙТЕ публикацията !!!

 

Social & newsletter

© 2017 Gospel Media. All Rights Reserved.Design & Development by Gospel media

Search