Slide Menu by DART Creations

молитвен център - молитвена заявка показване


Молитвата, това е покана на Божието присъствие в нашият ежедневен живот. Едно място, където гордостта е поставена настрана, а надеждата оживява и молитвата се отправя.
Това е мястото, където ние признаваме нашата нужда, където ще смирено показваме нашата зависимост от Бога във всичко.

Молитвата е жизнено важен навик на християнина. В молитва ние упражняваме нашата вяра и надежда. Молитвата е привилегия, подарена ни от сърцето на Бог Отец чрез Неговия Син Исус, нашия Господ.

"Приближавайте се при Бога, и ще се приближава и Той при вас. "
Яков 4:8

"Не се безпокойте за нищо; но във всяко нещо, с молитва и молба изказвайте прошенията си на Бога с благодарение; и Божият мир, който никой ум не може да схване, ще пази сърцата ви и мислите ви в Христа Исуса. "
Филипяни 4:6-7


Отче, в Твоята милост, чуй нашите молитви!

молитвена заявка показване
Дата:
 07-06-2012
Час:
 01:37:45 PM
Поискано от:
 Mitko
USRLPRAYERTOPIC
 Финанси

 
Спешно Ви моля за молитвена подкрепа!принтирай
Здравейте, братя и сестри в Господа Исуса Христа!   Исус е нашият защитник, ходатай, адвокат и Господ ! Той стои между нас и Отец! Йоан 16:23-24 казва: "И в онзи ден няма да Ме молите за нищо. Истина, истина ви казвам, каквото и да попросите от Отца в Мое име, ще ви бъде. Досега нищо не сте искали в Мое име, искайте и ще получите, за да бъде радостта ви пълна". На основата на казаното в Словото Божие, имам смелоста да ви пиша и помоля за помощ, братя и сестри в Господа Исуса Христа! Имам спешна нужда от молитвите Ви към Господ Бог, в името на Господ Исус Христос! От няколко години гледам майка ми, която има нужда от постоянни грижи. Опитвал съм се да си намеря постоянна работа, но винаги нещата не са ставали така както съм искал. С течение на времето разбрах, че трябва да си търся работа, която да бъде нощно време, за да мога да гледам майка ми през деня! Така, с времето се натрупаха задължения и сметки, които трябва да платя, а пенсията на майка ми не е достатъчна, за да може да се плаща всичко. Аз работя с брат ми,но понякога,когато има работа. Не е постоянна и доходите ми от там, съяо не са постоянни. И не виждам пътя по който да мога да тръгна за да се оправят нещата ми в живота, освен да следвам вярата си в Господ Исус! Затова се осмелих да Ви притеснявам с молбата ми да ме подкрепяте в молитвите ми! Словото Божие казва, че голяма сила има в молитвата, където двама са се събрали в Името на Исус Христос! Затова Ви моля с преклонение и почит: подкрепете ме пред Господа, за нужните ми финанси! Нека да е Неговата воля, да ми покаже пътя, хората и ситуациите, чрез които ще дойде благословението! Вярвам в силата на Небесния Отец, Господ Исус Христос и Светият Му Дух, че нещата ще станат по Неговата воля! Амин! Уверен съм, че ще свидетелствам за това Божие благословение и с радост  и вяра Ви пожелавам-Нека Господ Бог да погледне и на Вашите нужди и да излее благодатта си и да отговори на молитвите Ви!   С уважение и обич Ви благодаря предварително!   Нека Божията благодат бъде над всички ни!

     молитвен център Feeds