Slide Menu by DART Creations

молитвен център - молитвена заявка показване


Молитвата, това е покана на Божието присъствие в нашият ежедневен живот. Едно място, където гордостта е поставена настрана, а надеждата оживява и молитвата се отправя.
Това е мястото, където ние признаваме нашата нужда, където ще смирено показваме нашата зависимост от Бога във всичко.

Молитвата е жизнено важен навик на християнина. В молитва ние упражняваме нашата вяра и надежда. Молитвата е привилегия, подарена ни от сърцето на Бог Отец чрез Неговия Син Исус, нашия Господ.

"Приближавайте се при Бога, и ще се приближава и Той при вас. "
Яков 4:8

"Не се безпокойте за нищо; но във всяко нещо, с молитва и молба изказвайте прошенията си на Бога с благодарение; и Божият мир, който никой ум не може да схване, ще пази сърцата ви и мислите ви в Христа Исуса. "
Филипяни 4:6-7


Отче, в Твоята милост, чуй нашите молитви!

молитвена заявка показване
Дата:
 01-14-2012
Час:
 04:27:56 AM
Поискано от:
 анонимен Молител
USRLPRAYERTOPIC
 Молитва

 
молитвена заявкапринтирай
Здравейте братя и сестри!Аз също имам нужда да се молите за мен и моето семейство.Със трите ми деца посещаваме адвентната църква,но баща им не.Моля се БОГ да го обърне към себе си.В момента имаме сериозен проблем със банките.Моля Ви молете се да вземем правилни решения относно това.Желая да бъде Божията воля за проблема ни искам да разбера че той ни ръководи относно всяко решение.Защото вярвам че Божията ръка не се е скъсила та да не може да ни помогне.За да се прослави Божието име Вярвам,че Бог ще реши за пореден път молбата ни и му БЛАГОДАРЯ ЗА ТОВА! СЛАВА ДА БЪДЕ НА НАШИЯ БОГ!!!

     молитвен център Feeds