Slide Menu by DART Creations

молитвен център - молитвена заявка показване


Молитвата, това е покана на Божието присъствие в нашият ежедневен живот. Едно място, където гордостта е поставена настрана, а надеждата оживява и молитвата се отправя.
Това е мястото, където ние признаваме нашата нужда, където ще смирено показваме нашата зависимост от Бога във всичко.

Молитвата е жизнено важен навик на християнина. В молитва ние упражняваме нашата вяра и надежда. Молитвата е привилегия, подарена ни от сърцето на Бог Отец чрез Неговия Син Исус, нашия Господ.

"Приближавайте се при Бога, и ще се приближава и Той при вас. "
Яков 4:8

"Не се безпокойте за нищо; но във всяко нещо, с молитва и молба изказвайте прошенията си на Бога с благодарение; и Божият мир, който никой ум не може да схване, ще пази сърцата ви и мислите ви в Христа Исуса. "
Филипяни 4:6-7


Отче, в Твоята милост, чуй нашите молитви!

молитвена заявка показване
Дата:
 01-08-2015
Час:
 08:25:15 AM
Поискано от:
 анонимен
USRLPRAYERTOPIC
 Молитва

 
Молитвапринтирай
Моля ви да ме подкрепите в молитва имам нужда да се разтопят ледовете между мен и съпруга ми. На 13.12.2014год. в едно спречкване под влияние на алкохола с не трезв ум от негова страна вечерта в 20 чеса ,запали колата и 20 часа го нямаше върна се без кола и телефон -Но Слава на Бога ,че той е здрав, и до днес не съм питала къде е колата и телефона, купи си нов телефон от модерните и сега с него лягаме и с него ставаме - голяма играчка.От тогава до сега между нас е лед Бог да ме подкрепи не искам да се развеждам имам син ,който не трябва да бъде насила сирак.Бог да го докосне.Бог да закриля семейството ми в името на Отца и Сина и Светия Дух ! Бъдете изобилно благословени !Бог да снабди всяка ваша нужда в името на Отца и Сина И Светия Дух ! Амин !

     молитвен център Feeds