Slide Menu by DART Creations

молитвен център - молитвена заявка показване


Молитвата, това е покана на Божието присъствие в нашият ежедневен живот. Едно място, където гордостта е поставена настрана, а надеждата оживява и молитвата се отправя.
Това е мястото, където ние признаваме нашата нужда, където ще смирено показваме нашата зависимост от Бога във всичко.

Молитвата е жизнено важен навик на християнина. В молитва ние упражняваме нашата вяра и надежда. Молитвата е привилегия, подарена ни от сърцето на Бог Отец чрез Неговия Син Исус, нашия Господ.

"Приближавайте се при Бога, и ще се приближава и Той при вас. "
Яков 4:8

"Не се безпокойте за нищо; но във всяко нещо, с молитва и молба изказвайте прошенията си на Бога с благодарение; и Божият мир, който никой ум не може да схване, ще пази сърцата ви и мислите ви в Христа Исуса. "
Филипяни 4:6-7


Отче, в Твоята милост, чуй нашите молитви!

молитвена заявка показване
Дата:
 05-05-2014
Час:
 09:42:53 AM
Поискано от:
 Zlatomir
USRLPRAYERTOPIC
 Молитва

 
Помощпринтирай
  Аз съм  християнин от 7 години .Нещо постоянно разрушава ума,душата,духа ми.Особено на места в които живея,къща в малък град и апартамент в голям град.Живота ми се контролира и тласка от сили на дявола.Сякаш живея в ада и тези неща искат да ме заведат там завинаги.Отнемат желанието ми за живот изпълват ме с тъмнина и зло,с желание да умра поради ужасите,които преживявам.убиват ме духовно.И сякаш съм потънал в най-големите дълбини и искам да изплувам,но не мога.Отдалечават ме от Бога и Словото и разрушават взаимоотношенията ми.Постоянно пътувам духовно нанякъде.Губя връзка с реалността.Настройват ме срешу Христа и хората.имам нужда от освобождение и насока.Моля молете се за мен.Бог да ви благослови. Това са някои неща,които също ме тормозят:неверие,депресия,забравяне,отчаяние,безнадеждност,страх и ужас,умствен и физически контрол,омраза,самоубийство и убийство,окултни сили,много голямо бързане и безмирие,смърт и зли духове,гняв,ярост,бунт.

     молитвен център Feeds