Slide Menu by DART Creations
Опитности

   Опитността на Добри

 

     Беше 1990 година, лятото. Бях прочел една статия от един вестник, където се предсказваше, че краят на света ще дойде през 1999 година, защото тогава ще се състои парада на планетите. Казано иначе орбитите на всички планети ще се изравнят така, че ще се получи права линия между тях. На всичко отгоре тази права линия ще е носочена срещу една много мощна неутронна звезда, ще се получи много силно гравитационно усилване и всички планети от слънчевата система, освен Венера ще полетят с голяма скорост в посока към тази звезда.

         Тази статия ме накара да се замисля. Казах си, че ако това е вярно значи ни остават още девет години живот. И реших да събера повече информация по въпроса. Реших да намеря от някъде Библия, защото бях чул от някои хора, че там пишело, че краят на света ще е през двехилядната година.

Продължение...
 

Опитността на Силвия

 

Беше лято , този път по горещо от всяка друга година .Страхотна суша в която селските градини съхнеха , а бедните селяни от сутрин до вечер се бъхтеха да поливат за да ги спасят. Ето моят дядо и тои поливаше всеки ден и само въздишаше тежко , тежко .

 Когато пристигнах на село видях тази мъка в бвдната му душа , та той се грижеше за растенията като за малки деца, всеки ден разравяше почвата , плевеше ги поливаше и ги обгравдаше с любов, но сега нямаше много надеждс , силите привършваха , а жегата растеше.

От почти три месеца не беше валяло , а при Илия бяха три години , но ето че тои се помоли  и Бог даде дъжд. Коленичихме с майка да се помолим и решихме да вярваме и да чакаме чудото .Бог беше обещал , а ние трябаве само да се доверим и да чакаме . Ето вярвахме , че Тои прави чудеса.Да! И морето раздели за да покаже на невярващото око , че за Бог няма нищо невъзможно.

Продължение...
 

Свидетелството на Фани 

Здравейте,
искам да ви насърча с едно чудо на което частично бях свидетелка.
Майка ми имаше женско изсипване и се наложи да я оперират,слава на Бога всичко за операцията се нареди,и след операцията аз два - три дена бях при нея за да я обслужвам.
Тя беше в отделението Акушеро – гинекология в стая с три легла.От към вратата имаше една туркиня със същата диагноза кота майка ми,по средата беше мама ,а от към прозореца имаше една жена на име Фани.Тя не бе още оперирана и си приготвяше марлите за операцията.Правеха и пробни тестово да не би да е алергична за някои от лекарствената ,които ще използват по време на операцията.

Продължение...
 


 

Статистика за сваляния

1.
Космическият конфликт - CosmicConflictTheOrigin%20ofEvil_SubS.avi (ФИЛМИ, ВИДЕО - BG/ИГРАЛНИ ХРИСТИЯНСКИ ФИЛМИ)
19957
2.
Разкриване тайната на живота - Razkrivane tainite na jivota.avi (ФИЛМИ, ВИДЕО - BG/НАУЧНИ ФИЛМИ)
9345
3.
Последната битка CD1 - la ultima batallia 1.dat (ФИЛМИ, ВИДЕО - BG/ИГРАЛНИ ХРИСТИЯНСКИ ФИЛМИ)
7478
4.
Последната битка CD2 - la ultima batallia 2.dat (ФИЛМИ, ВИДЕО - BG/ИГРАЛНИ ХРИСТИЯНСКИ ФИЛМИ)
7112
5.
Последните събития - 393%20-%20Sybitiya%20na%20poslednoto%20vreme.avi (ФИЛМИ, ВИДЕО - BG/ИГРАЛНИ ХРИСТИЯНСКИ ФИЛМИ)
4843
6.
Космическият Конфликт Български дублаж - CosmicConflict-TheOriginofEvil_DubBG.avi (ФИЛМИ, ВИДЕО - BG/ИГРАЛНИ ХРИСТИЯНСКИ ФИЛМИ)
4345
7.
Откриването на Ноевия Ковчег - NoahArk.avi (ФИЛМИ, ВИДЕО - BG/НАУЧНИ ФИЛМИ)
3444
8.
4. Стъпките на Божия спасителен план - tema4.mp3 (ДРУГИ - BG/AUDIO- СТЪПКИТЕ КЪМ ХРИСТОС - ПЪЛЕН СЕМИНАР - (8теми) - ВАРНА)
3443