Slide Menu by DART Creations

Пълната информация за проекта  вижте на новоизграденият сайт на адрес:

www.lifeinhope.com и www.lifeinhope.eu

                               Изграждане на санаториум и здравен център

Здравният център в началото на 2011  Само на няколко километра от новозагорското село Баня, кипи усилена работа по завършването на първия по рода си в страната санаториум и медицински мисионски център. В него почиващите ще получават помощ в лечението едновременно на своите и физически и духовни болки и проблеми. Красивата живописна местност, формирана от бистрите води на река Тунджа следваща своя път сред китните хълмове и гори на предбалканския ландшафт създава радостно и приповдигнато настроение дори на случайния наблюдател, като изпълва сърцето с благоговение и жизнеутвръждаващи чувства. Няма по-добър лечител от самата природа така превъзходно излязла изпод майсторската ръка на нашият любящ Творец.
  Този красив проект се ражда като една мечта в умът на трима братя, двама от които завършили подобен център в Румъния, а единият работил като директор на такъв в Молдова. Виждайки колко са щастливи хората там, колко много хора откриват Бога и как задружно работяи персонала, те заедно с още няколко свои приятели решават да посветят своя живот за изграждането на такъв център в България.
 
Години наред търсене на пари, оглеждане на места, молитви, когато Бог изведнъж отваря вратата и цената на този обект, който са харесвали още преди е намалена няколко пъти. Малко преди това те вече са закупили терен за строеж със значителна площ обработваема земя в едно Пазарджишко село. Дребни проблеми с общината им пречат строежа да започне, тогава Бог ги подбужда за една смела стъпка. Те се свързват със собственика на строежа при Новозагорското село Баня и му предлагат почти половината сума на вече многократно намалената цена. Той се усмихва и се опитва да се пазари да им направи мъничка отстъпка. След два дни им се обажда и приема безусловно тяхното предложение, при което те закупуват почти завършената сграда заедно с прилежащите и 20 тина декара гори и поляни.
  Бог отваря широко вратата и в крайна сметка цената е намалена над 8 пъти от първоначалнат, а закупената сграда отговаря напълно на нуждите и е направена с висококачествени материали. Освен това тя е и доста по-голяма от проектирания строеж, който щял да струва и значително по-скъпо. Закупена края на Юли върху сградата вече се случиха значителни модификации.
  Неуморният труд на доброволните работници води до ежедневни промени. Очаква се покривът, прозорците, хидро и топлоизолацията да бъдат напълно завършени преди зимата, пари за това има, чрез направени дарения от посветени на Бога хора. Други хора даряват храна за работещите, други помагат и носят материали и нужни принадлежности. Сега предстои голямото предизвикателство по оборудването на санаториума. Идеята на здравния мисионски център е да подготвя постоянно експерти здравни мисионери, които безвъзмездно да помагат на хората от цялата страна със консултации, семинари и медицинска помощ.
  Санаториума ще предлага на хора преживяли травми условия за природосъобразно възстановяване, наблизо има минерални извори, които могат да се каптират и използват за лечебни бани. Предвиден е и салон за фитнес и физиотерапия. Столът ще предлага диети съобразни с предписанията на пациентите, а обучаващите се медицински мисионери ще имат своята честа практика сред възстановяващите се пациенти. Освен другите типове духовна помощ и съвети в санаториума ще се провеждат сутрешни и вечерни духовни събирания за всеки, който би пожелал да ги посети, както и пикници към съседните островчета, поляни, гори и красиви местности край реката и близкия язовир. До село Баня може да се стигне и пеша за около 20 минутки, а в Нова Загора има всички необходими магазини и продукти за бита. Не мога и да си мечтая за по-добър вариянт, защото за да бъде човек възстановен физически и духовно е нужно да се потопи сред красотата на Божествената природа. 
  Ниски цени, удобство, грижовни хора, прекрасна природа и непосредствена близост до най-нужното, всички условия са налице тук и аз вярвам, че Бог благославя бързото напредване на този проект! За да благослови Бог и нас в това Негово дело бихме могли да помогнем всеки с дарбите си. Като пример за това целия екип на сайта  ни в страната последователно се изреди от първата копка до ден днешен да помага в каузата на място, кой с каквото умее. Всеки един от вас, които четете тази статия е призован и помолен да участва в това благородно дело, според това, което Бог го подбуди. Съвсем скоро ще добавим и телефони и банкови сметки. Очаквайте и интервю с някои от хората, които са посветили живота си на Бога, чрез този проект.
                                   
 Център за здраве и профилактика
банкови сметки за дарения  - Райфайзен банк

                                   BIC: RZBBBGSF

 

BG20RZBB91551088850417 (в лева)

 

BG08RZBB91551488850406 (в евро)

 

            Повете информация вижте на новоизградените сайтoве на санаториума.

 www.lifeinhope.com и www.lifeinhope.eu

{phocagallery view=category|categoryid=1|limitstart=1|limitcount=250|imageshadow=shadow1|piclens=1} 

 

 

 Очаквайте още информацията съвсем скоро!

 

Статистика за сваляния

1.
Космическият конфликт - CosmicConflictTheOrigin%20ofEvil_SubS.avi (ФИЛМИ, ВИДЕО - BG/ИГРАЛНИ ХРИСТИЯНСКИ ФИЛМИ)
19957
2.
Разкриване тайната на живота - Razkrivane tainite na jivota.avi (ФИЛМИ, ВИДЕО - BG/НАУЧНИ ФИЛМИ)
9345
3.
Последната битка CD1 - la ultima batallia 1.dat (ФИЛМИ, ВИДЕО - BG/ИГРАЛНИ ХРИСТИЯНСКИ ФИЛМИ)
7478
4.
Последната битка CD2 - la ultima batallia 2.dat (ФИЛМИ, ВИДЕО - BG/ИГРАЛНИ ХРИСТИЯНСКИ ФИЛМИ)
7112
5.
Последните събития - 393%20-%20Sybitiya%20na%20poslednoto%20vreme.avi (ФИЛМИ, ВИДЕО - BG/ИГРАЛНИ ХРИСТИЯНСКИ ФИЛМИ)
4843
6.
Космическият Конфликт Български дублаж - CosmicConflict-TheOriginofEvil_DubBG.avi (ФИЛМИ, ВИДЕО - BG/ИГРАЛНИ ХРИСТИЯНСКИ ФИЛМИ)
4345
7.
Откриването на Ноевия Ковчег - NoahArk.avi (ФИЛМИ, ВИДЕО - BG/НАУЧНИ ФИЛМИ)
3444
8.
4. Стъпките на Божия спасителен план - tema4.mp3 (ДРУГИ - BG/AUDIO- СТЪПКИТЕ КЪМ ХРИСТОС - ПЪЛЕН СЕМИНАР - (8теми) - ВАРНА)
3443